Komunalno Lazarevac izmirilo dugovanja prema zaposlenima

JPKP “Lazarevac” tokom juna isplatilo je svojim zaposlenima i treće zaostalo primanje, rekao je v.d. direktora ovog preduzeća Ivan Milić. Milić je naglasio da više dugovanja prema zaposlenima nema i da će isplata zarada i u buduće biti redovna. Na osnovu sporazuma koji je potpisalo rukovodstvo JPKP, predstavnici sindikata ovog preduzeća i rukovodstvo GO Lazarevac u toku je i isplata porodiljama, a kako je planirano biće refundiran iznos od jula 2018. godine.

U skladu sa planiranom dinamikom JPKP “Lazarevac” u prvih šest meseci isplatilo je sva zaostala primanja zaposlenima. Isplata zarada će biti redovna najavio je v.d. direktora JPKP “Lazarevac” i naglasio da za sada ne može da obeća da će se situacija kada su zarade u pitanju popraviti.

Na osnovu skupštinske odluke i važećeg sporazuma u toku je rešenje i problema porodilja, a novac će biti uplaćen retroaktivno od jula prošle godine.

Novi menadžment JPKP “Lazarevac” nastoji da u najkraćem roku poboljša poslovanje i uslove rada zaposlenima. Mi se trudimo koliko je u našoj moći da ispunimo cilj a to je da se situacija u komunalnom preduzeću popravi, a zatim i slika grada izmeni, istakao je Milić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA