BeogradLazarevacVesti

Do 20. aprila biće završen objekat Dnevnog boravka u Lazarevcu

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić  posetio je Lazarevac i tom prilikom obišao radove na izgradnji objekta za decu sa poteškoćama u razvoju.  Vesić se u društvu gradske sekretarke za socijalnu zaštitu Nataše Stanisavljević i rukovodstva opštine Lazarevac uverio da radovi teku planiranom dinamikom.

Vesić u obilasku radova

Zamenik gradonačelnika je podsetio da je pre nepunih pet meseci na ovom mestu bila livada, a do 20. aprila deca sa poteškoćama u razvoju će ući u objekat površine preko 600 metara kvadratnih.

Dnevni boravak treća mesna

Zamenik gradonačelnik Goran Vesić i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević obišli su radove na izgradnji objekta za Dnevni boravak dece i omladine sa poteškoćama u razvoju. U društvu državnog sekretara Bojana Stevića, predsednika opštine Bojana Sinđelića i njegovih saradnika, zamenik gradonačelnika se uverio da radovi teku prema planiranoj dinamici.

Goran Vesić
Goran Vesić

Objekat je površine 603,30 metara kvadratnih i vredan je 78 miliona dinara. Izgradnju objekta finansira Kancelarija za javna ulaganja, dok je grad obezbedio sredstva za kompletno opremanje, kao i saglasnot ukoliko se ukaže potreba za dodatnim brojem zaposlenih.

Vesić u obilasku radova

Objekat je samo jedan od primera ulaganja u ustanove socijalne zaštite i obezbeđivanja najboljih mogućih uslova kako za korisnike tako i za zaposlene, navela je gradska sekretarka Nataša Stanisavljević. Sekretarka je istakla da će objekat imati sve uslove za smeštaj korisnika. Radionice, fiskulturna sala, senzorna soba, prostorije za trening, dvorište, sve će biti opremljeno po propisanim standardima, rekla je gradska sekretarka.

Nataša Stanisavljević
Nataša Stanisavljević

U ime opštine Lazarevac, svih građana i roditelja dece sa posebnim potrebama  predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić sa zahvalio na ovoj investiciji.  Sinđelić je naveo da je ovaj objekat primer kako jedna odgovorna vlast treba da se ponaša, kao i saradnje republike, grada i opštine.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Kako je rekao predsednik Sinđelić, centar će biti završen pre roka jer su radnici tokom zime radili sa svega dva dana pauze. Predsednik je podvukao da vlast radi kao jedan tim za dobrobit građana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Do 20. aprila biće završen objekat Dnevnog boravka u Lazarevcu

  • Moje dete nije u mogućnosti da vam kaže Hvala ali je zato j mogućnosti da se raduje i uživa u novom i konfornom prostoru. Zato ću ja reći Hvala Gradskoj vlasti i gdin. Bojanu Sindjeliću zatim Državnom sekretaru gdin. BOJANU STEVIĆU zatim gdin. Vesiću igrafskom sekretaru Nataši Stanisavljević. I drugi su obećavali ali su i zaboravljali. OVI SU OBEĆALI I URADILI ONAKO KAKO SU OBEĆALI.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA