BeogradLazarevacVesti

Nezavisni sindikat policije Lazarevac obeležio Dan žena

Međunarodni dan žena u organizaciji Nezavisnog sindikata policije sindikalne grupe Lazarevac obeležen je u restoranu „Čudesna šuma“. Članice sindikata, njih oko 25, proslavom su obeležile 8. mart a od svojih kolega i sindikata na poklon su dobile cveće i poklon vaučere.

Sindikat policije žene

Iako je teško biti žena, a posebno zaposlena u MUP- u Srbije, članice ovog sindikata kažu da ih kolege zaista poštuju i da su ravnopravne u poslu koji obavljaju.

U Policijskoj stanici Lazarevac zaposleno  je oko 40 žena, a njih 25 su članice Nezavisnog sindikata. Svoj dan obeležile su uz muziku i druženje sa svojim kolegama u restoranu „Čudesna šuma“ a od sindikata su dobile i prigodne poklon vaučere.

Sindikat policije Čudesna šuma

Da je teško biti žena, a posebno na poslovima koje obavljaju u MUP-u Srbije, složile su se sa nama, ali nam i rekle da veliku podršku i pomoć imaju od svojih kolega.

Marijana Blagojević
Marijana Blagojević

Da su nežniji ali ne i slabiji pol, potvrdiio nam je muški deo sindikata policije u Lazarevcu i rekao da je po prvi put upriličena proslava za koleginice i članice povodom Međunarodnog dana žena.

Proslava 8. mart sindikat policije

Jedini reprezentativni sindikat policije u Lazarevcu oformljen je prošle godine a po rečima Petra Lazića, predsednika, sindikat ima veliki broj članova i do sada je realizovao nekoliko akcija. Lazić ističe da je saradnja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova ali i opštinom na zavidnom nivou i da će i u narednom periodu biti nastavljena.

Petar Lazić
Petar Lazić

Ovaj sindikat broji u Lazarevcu više od 70 članova i sa uspehom zastupa svoje kolege, rekao nam je predsednik Petar Lazić.  Sindikat je oformljen  polovinom prošle godine i uspeo je da realizuje sve aktivnosti na vreme i u skladu sa  planovima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA