Do kraja godine još osam novih dečijih igrališta na teritoriji GO Lazarevac

U ovoj godini na teritoriji GO Lazarevac, u užem gradskom jezgru ali i u seoskim sredinama, biće urađeno osam novih dečijih igrališta koja zadovoljavaju sve standarde sa aspekta bezbednosti najmlađih. Igrališta će biti opremljena bezbednom podlogom i mobilijarom, zaštitnom ogradom i video nadzorom. Prošle godine u Lazarevcu su otvorena tri dečija igrališta a nakon samo pet meseci igralište iza stadiona FK “Kolubara” išarano je grafitima. Pomoćnik predsednika opštine Đorđe Makismović, apelovao je na sugrađane da ne uništavaju mobilijar i čuvaju zajedničku imovinu svih građana Lazarevca.
Đorđe Maksimović
Đorđe Maksimović, pomoćnik predsednika GO Lazarevac

Novih osam dečijih igrališta GO Lazarevac uradiće na teritoriji grada ali i u seoskim sredinama. Na zadovoljstvo mališana i njihovih roditelja, nova igrališta biće uređena po svim važećim evropskim standardima a svojim izgledom, funkcionalnošću i bezbednošću omogućiće deci od 4 do 12 godina da se bezbrižno igraju i uživaju.

U toku prošle godine na teritoriji grada uređena su tri ovakva igrališta. Nažalost, nemarnošću i vandalskim ponašanjem pojedinicama, nakon samo pet meseci mobilijar na dečijem igralištu iza stadiona FK “Kolubare” išaran je grafitima. Nadležni apeluju na sugrađane da ne uništavaju mobilijar.

Po rečima pomoćnika predsednika opštine Đorđa Maksimovića, postojeća igrališta biće reparirana i zamenjen sav mobilijar. Nova dečija igrališta dobiće i meštani Stepojevca, Velikih Crljena, Dudovice i Rudovaca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA