BeogradLazarevacVestiZabava

Doček Srpske Nove godine uz Texas Flood

Centar za kulturu Lazarevac i udruženјe „Neštо lepо i kоrisnо“ organizuju doček Srpske Nоve gоdine, uz muziku јednоg оd naјbоlјih srpskih rоck-blues bendоva Texas Flооd. Kоncert će biti оdržan u sali Centra za kulturu, a nakоn tоga druženјe će biti nastaljeno u Аrt caffe-u. Koncert će biti održan 13. januara od 22 sata a cena ulaznice je 1500 dinara. Broj mesta je ograničen.

Centar za kulturu Lazarevac i udruženje „Nešto lepo i korisno“ po prvi put organizuju doček Srpske Nove godine uz zvuke jednog od najboljih srpskih rock-blues bendova, Texas Flood, očekuje vas nezaboravan provod. Koncert će biti održan na bini Centra za kulturu, stvarajući atmosferu koja će vas odvesti na muzičko putovanje kroz vrhunske melodije i energične ritmove. Bend Texas Flood, svojom strašću i izuzetnim izvođenjem, garantuje nezaboravan doživljaj za ljubitelje kvalitetne muzike.

Nakon koncerta, druženje se nastavlja u ambijentu Art Caffe-a.

Koncert je zakazan za 13. januar, a vrata sale Centra za kulturu otvaraju se tačno u 22 sata. Cena ulaznice iznosi 1500 dinara a broj mesta je ograničen.

Texas Flood je bend koji je u Beogradu, ali i širom Srbije, poznat po vrhunskim svirkama na festivalima i u klubovima, a  svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio je na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019.godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA