BeogradLazarevacVestiZdravlje

Prva beba u Lazarevcu rođena na Badnji dan

Badnji dan je postao još posebniji za porodicu koja je dobila divnu bebu devojčicu Ninu u lazarevačkom porodilištu. Ova srećna prilika privukla je pažnju predsednika opštine Lazarevac, Bojana Stevića, i njegovih saradnika, koji su odlučili da lično čestitaju i podrže roditelje iz Trbušnice.

Tom prilikom, predsednik opštine i njegovi saradnici su posetili mamu i bebu, donoseći sa sobom posebne poklone u ime opštine Lazarevac. Za malu Ninu, darovali su zlatnik sa motivima božićne ikone, koji nosi duboko simbolično značenje i predstavlja čestitku za srećan i blagosloven život. Osim toga, opština je izrazila svoju podršku i brigu kroz novčani iznos od 100.000,00 dinara, pružajući finansijsku pomoć koja može olakšati prve korake ove porodice sa novim članom.

Mala Nina rođena je sa 3750 grama a dugačka 54 cm. Ona je treća devojčica u porodici Petronijević iz Trbušnice. Direktor Doma zdravlja Jovan Milojević zahvalio se osoblju lazarevačkog porodilišta na entuzijazmu kao i predstavnicima Gradske opštine Lazarevac na poklonima za prvu porodilju ove godine.

Ovakvi gestovi lokalne zajednice često imaju dubok i trajan uticaj na porodice, čineći da se osećaju voljeno i podržano u ovim posebnim trenucima. Dajući lični pečat čestitki, opština Lazarevac je pokazala pažnju prema svojim građanima i uložila napore da obeleži ovaj poseban trenutak u životu porodice koja je proširila svoje redove. Srećno maloj Nini i njenoj porodici u narednim danima i godinama!

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA