Dodeljena kolica za bebe rođene u oktobru

U skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac organizovana je podela kolica roditeljima čija su deca rođena u oktobru ove godine. Ovom prilikom uručeno je 45 kolica, ukupno 495 u ovoj godini. Kolica je roditeljima uručio predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima koji je najavio da će ova praksa biti nastavljena i sledeće godine, za šta su predviđena sredstva u budžetu za 2023. godinu. Čestitajući predstojeće praznike, Stević je rekao da će za Božić sve crkve sa teritorije lazarevačke opštine organizovati lomljenje česnice u kojoj će se nalaziti dukat, koji će ostati u trajnom vlasništvu verniku koji ga pronađe.

Podela kolica

Nova podela kolica roditeljima čija su deca rođena u oktobru mesecu sprovedena je u skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac. Kolica je, u prisustvu saradnika, uručio predsednik opštine Bojan Stević. Rekao je da će ova praksa biti nastavljena i sledeće godine, što je predviđeno predstojećim budžetom.

Bojan Stević
Bojan Stević

Stević je iskoristio priliku da roditeljima kojima su uručena kolica i svim sugrađanima čestita predstojeće praznike. Najavio je da će za Božić sve crkve sa teritorije lazarevačke opštine organizovati lomljenje česnice u kojoj će se nalaziti dukat, koji će ostati u trajnom vlasništvu onom ko ga pronađe. Ovi dukati su poklon opštine svim lazarevačkim crkvama.

Podela kolica u opštini Lazarevac

Ovom prilikom roditeljima je uručeno 45 kolica, ukupno 495 tokom ove godine.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA