BeogradLazarevacSport

Donacija meda za stonotenisere

Udruženje pčelara „Budućnost“ doniralo je 10 kilograma meda Stonoteniskom klubu „Kolubara“ iz Lazarevca. U SRC Kolubara stonoteniseri su odigrali i prvenstveni meč protiv ekipe iz Barajeva u okviru regionalne lige grupe zapad. Lazarevački pčelari želeli su da na ovaj način daju podršku stonoteniserima.

Stonoteniseri

STK „Kolubara“ danas broji oko 30 članova. Situacija u klubu, što se finasija tiče, i nije zadovoljavajuća a kao veliki problem ovi sportisti ističu nedostatak opreme i rekvizita ali i putne troškove i odlaske na putovanja. Trenutno vežbaju u SRC „Kolubara“ a u okviru prvenstvenog meča u okviru regionalne lige grupe zapad, ugostili su klub iz Barajeva.

Mihailo Belošević predsednik Upravnog odbora Udruženja pčelara „Budućnost“, rekao je ovom prilikom da je stono tenis jako lep sport ali slabo afirmisan u našem gradu. Ovo je mali ali skromna doprinos ovim ljudima, koji vredno rade i osvajaju dobre rezulatte.

Pored rezultata koje postižu za svoj klub, dva igrača iz „Kolubare“ dostojni su predstavnici i RB „Kolubara“ na Radničkim sportskim igrama.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA