BeogradLazarevacVesti

Dren dobio novih 810 metara asfalta

U Mesnoj zajednici Dren asfaltirana je Ulica Kraljevića Marka u dužini od 810 metara. Radove je sa saradnicima obišao predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević i tim povodom istakao da su sredstva obezbeđena zahvaljujući Gradu Beogradu i Javnom preduzeću „Putevi Beograda“. Stević je ovom prilikom istakao da je u planu da se do kraja ove godine izvrši povezivanje mesnih zajednica Dren i Baroševac, pa će u velikoj meri saobraćaj biti poboljšan.

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima obišao je radove na asfaltiranju Ulice Kraljevića Marka u dužini od 810 metara. Prilikom posete Mesnoj zajednici Dren, Stević je istakao da su sredstva obezbedili Grad Beograd i Javno preduzeće „Putevi Beograda“. Stević je istakao da se radi na uređenju seoske kapele u ovoj mesnoj zajednici kao i na uređenju i proširenju prostorija na fudbalskom stadionu Radnički. U planu je opremanje i prostorija u Domu kulture. Za najmlađe građane ove mesne zajednice u planu je izgradnja dečijeg igrališta, kazao je Stević.

Na pitanje novinara kada će biti gotovi radovi na rekonstrukciji Ulice Milice Stojadinović Srpkinje, i zašto još uvek nisu završeni, Stević je na sebe preuzeo odgovornost zbog tog nedovršenog posla i dodao da su ovaj posao usporili radovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži i izgradnji trotoara.

Stević je najavio da u narednih par dana opštinu Lazarevac očekuju tri velike investicije, a u pitanju su infrastrukturni projekti i istakao da će građani na vreme biti obavešteni o ovim investicijama koje su značajne za lazarevačku opštinu. U cilju poboljšanja kvaliteta života građana rukovodstvo opštine Lazarevac nastavilo je da sprovodi akciju svakodnevnog asfaltiranja po jednog putnog pravca u seoskim sredinama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA