BeogradIzboriIZBORI 2023LazarevacVesti

Socijalisti i Zeleni u Stepojevcu o značaju zaštite životne sredine

Svoj predizborni program predstavila je meštanima Stepojevca Socijalistička partija Srbije zajedno sa svojim koalicionim partenerima iz stranke Zeleni Srbije. Okupljenim građanima obratio se lider Zelenih Ivan Karić. On je istakao da se danas, na godišnjicu NATO bombardovanja naše zemlje pre 23 godine, i dalje osećaju posledice tog tzv ekocida koji je negativno uticao na životnu sredinu pre svega.

Socijalisti i Zeleni Srbije u Stepojevcu

Socijalistička partija Srbije sa svojim kolalicionim partnerima strankom Zeleni Srbije, organizovala je promotivni štand u Mesnoj zajednici Stepojevac. Okupljenim građanima predstavljen je program i ukazano na važnost očuvanja životne sredine. O ovoj temi govorio je predsednik stranke Zeleni Srbije, Ivan Karić.

Ivan Karić
Ivan Karić

Pored godišnjice bombardovanja na Srbiju koja se dogodila pre 23 godine, Ivan Karić je podsetio na važnost Lazarevca u seizmološkom smislu, jer se najveći zemljotres ikada zabeležen u Srbiji dogodio baš u Lazarevcu, 1922. godine.

Socijalisti i Zeleni Srbije u Stepojevcu

Kandidat za narodnog poslanika Marko Mijušković istakao je zadovoljstvo saradnjom sa svojim koalicionim parnerima strankom Zeleni Srbije i izrazio nadu u dobar rezultat na predstojeći izborima.

Socijalistička partije Srbije sa predsednikom Ivicom Dačićem na čelu, vodi patriotsku i državotvornu politiku koja, kako iz te stranke ističu, ima svoje uporište u biračkom telu Srbije.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA