BeogradLazarevacVesti

Odložen – Drugi festival “Dance zone“ 14. i 15. marta u Lazarevcu

Plesni klub „Kolus“ organizator je internacionalnog festivala „Dance zone“ koji će 14. i 15. marta biti održan u SRC „Kolubara“.
Dance zone koreografija
foto: Girafon studio

Učešće na festivalu u modernom plesu prijavilo je prvobitno 2500 učesnika iz Makedonije, Bugarske, Rumunije, BiH i Srbije. U međuvremenu je zbog korona virusa otkazano učešće pojedinih klubova iz regiona, pa će se lazarevčanima predstaviti oko 1850 plesača. Za najbolje učesnike festivala koji će se takmičiti u nekoliko kategorija obezbeđen je fond nagrada. Festival su podržali: GO Lazarevac, RB Kolubara, JP EPS a ulaz je slobodan.

Dance zone publika
foto: Girafon studio

Po drugi put internacionalni festival u modernom plesu „Dance zone“ okupiće u Lazarevcu najbolje igrače iz regiona. U hali SRC Kolubara“ 14. i 15. marta učešće će uzeti 1850 takmičara. Zahvaljujući prošlogodišnjoj uspešnoj organizaciji, domaćin festivala Plesni klub „Kolus“ okupio je brojne klubove iz celog regiona. U sezoni korona virusa učešće klubova iz susednih zemalja je onemogućeno, ipak po rečima Sandre Đurđević iz Plesnog kluba „Kolus“ nastupiće 47 ekipa.

Dance zone nastup
foto: Girafon studio

Tokom dva takmičarska dana program će trajati od 9 časova do 21 čas. Projekat je podržan od strane opštine Lazarevac, Ogranka RB Kolubara i JP EPS. Za sve takmičare obezbeđene su brojne nagrade.

Dance zone - učesnici
foto: Girafon studio

Posetioci će taj dan imati priliku da uživaju u vrhunskim plesnim performansima i koreografijama koje će prikazati najbolji igrači regiona. Ulaz za sve gledaoce na ovogodišnji „Dance zone’“ je besplatan. Ipak organizatori pozivaju sve posetioce da uzmu učešće u humanitarnoj akciji i koliko su u mogućnosti novac doniraju u kutiju organizacije ‘’NURDOR’’ koja će biti postavljena na ulazu. Cilj je da se NURDOR-u pomogne u nastojanju da deci oboleloj od raka i njihovim porodicama omogući lakše uslove lečenja i podršku u životnoj borbi.

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA