Druženje penzionera u restoranu “Stari mlin”

Udruženje penzionera opštine Lazarevac organizovalo je u restoranu “Stari mlin” tradicionalno druženje za svoje članove. Domaćin proslave ovaj put bila je Mesna organizacija iz Arapovca. U ovom udruženju ističu da su veoma zadovoljni dosadašnjim radom. Uspešno je privedena kraju isporuka uglja članovima a počinju i pripreme za obeležavanje oktobra, meseca starih lica. Domaćin naredne proslave biće Mesna organizacija Kruševica.

Druženju u “Starom mlinu” prisustvovalo je oko 200 penzionera a domaćin je ovaj put bila Mesna organizacija iz Arapovca. Kao najveće izazove sa kojima se suočavaju penzioneri u ovom mestu, predsednik odbora Bogoljub Krsmanović navodi nedostatak kluba penzionera. On je izrazio nadu da će u saradnji sa rukovodstvom opštine taj problem biti rešen u budućnosti.

Udruženje penzionera veoma uspešno je realizovalo sve aktivnosti koje su bile planirane. Ugalj je podeljen članovima a uz pomoć opštine realizovan je veliki broj izleta za najstarije sugrađane, rekao je predsednik Udruženja Slobodan Petrović.

Slobodan Petrović, predsednik Udruženja penzionera Lazarevac
Slobodan Petrović,predsednik Udruženja penzionera Lazarevac

Dugogodišnji sekretar Udruženja penzionera Lazarevca Miroslav Ilić zadovoljan je radom ove organizacije. Posebno ističe uspeh novog rukovodstva koje naporno radi kako bi se sve planirano za ovu godinu sprovelo na najbolji mogući način u cilju kvalitetnijeg života svih članova.

Miroslav Ilić, sekretar Udruženja penzionera Lazarevca
Miroslav Ilić, sekretar Udruženja penzionera Lazarevca

Naredno okupljanje najstarijih sugrađana u restoranu “Stari mlin” planirano je za 1. septembar a domaćin veselja biće Mesni odbor Udruženja penzionera iz Kruševice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA