Odigrana predstava za decu “Rođendanski poklon“

Šašava družina po drugi put je gostovala u Lazarevcu u okviru Kulturnog leta. Ovoga puta predstavom “Rođendanski poklon“ koja je rađena po motivima crtanog filma Frozen. Popularne sestre Elza i Ana u svojim prolećnim kostimima prema motivima drugog dela ovog animiranog filma oduševile su publiku. Po rečima glumaca predstava je izvedena pred do sada najbrojnijom publikom.

Predstava za decu “Rođendanski poklon“ rađena je po motivima drugog dela veoma popularnog dečijeg crtanog filma Frozen, a tema predstave je ‘’Rođendanski poklon. Svi stanovnici Arandela su u velikim pripremama. Pripremaju veliko iznenađenje povodom rođendana njihovog najomiljenijeg lika i rešili su da mu prirede Rođendansku zabavu.

I u ovoj predstavi nezaobilazna je borba između dobra i zla. Princ Hans se još uvek nije odrekao Kraljevstva Arandela i pokušao je da ga se dočepa, a publika je imala posebnu ulogu.

Druženje ‘’Šašave družine’’ i mališana još jednom je pokazalo da naš grad neguje pozorišnu publiku od najmlađeg uzrasta, što potvrđuju i utisci ovog gostujućeg pozorišta iz Beograda.

Pored predstava, ‘’Šašava družina’’ ne propušta druženje sa decom ni tokom rođendana i brojnih drugih dešavanja a tu su brojne maskote, klovnovi i animatori.

U okviru programa za decu tokom naredne nedelje 22. avgusta predstavu ‘’Zekolovko’’ izvešće domaće pozorište ‘’Puls teatar’’.  Tekst Đorđija Kontića je veoma maštovito napisana moderna bajka, čija je osnovna ideja da na nepravdu ili zločestu šalu ne treba reagovati grubo i osvetnički.

Ono što će do dece dodatno dopreti, to je muzika od repa, preko roka i panka, do „šumadijskog u šest koraka“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA