Druženje zaposlenih u PS Lazarevac i njihovih penzionisanih kolega

U organizaciji Strukovnog udruženja BEZBEDNOST Lazarevac, na Rajcu je 26. maja organizovano celodnevno druženje zaposlenih u PS Lazarevac. Tom prilikom pridružile su im se i neke njihove penzionisane kolege. Okupljeni su mogli da uživaju u obilasku ove prelepe planine i u ručku organizovanom u Planinarskom domu.

Predsednik udruženja Mile Lazarević pozdravio je prisutne i rekao: “Posebno zadovoljstvo je videti danas zajedno na jednom mestu, okupljene na druženju policajce i penzionere. Tako ovde imamo i ljude koji su u penziju otišli pre ravno tri decenije, kada se dobar deo današnjih policajaca nije još ni rodio. Nikada niko te ljude nije pozvao i okupio, jednostavno bi odlaskom u penziju oni gubili svaki kontakt sa dojučerašnjom kućom u kojoj su ostavili mladost i najbolje godine života. Ispravljanje te greške sam osećao kao dužnost, to mi je bio jedan od glavnih motiva kada sam krenuo u osnivanje ovog udruženja.”
Okupljenima se obratio i načelnik PS, gospodin Milan Stefanović, koji je i sam član udruženja kao i velika većina zaposlenih u Lazarevcu. On je poželeo da ovakvi skupovi postanu redovni, da se mladi i stari sretnu u proleće, simbolično baš negde između nekadašnjeg Dana bezbednosti i sadašnjeg Dana policije.
U ime penzionera na pozivu se zahvalio Radoslav Nikolić, popularni Deda Rade Selevac, koji je izrazio njihovu jedinstvenu želju da postanu članovi tog udruženja i da ravnopravno učestvuju u svim budućim aktivnostima.
SU BEZBEDNOST je inače osnovano i deluje isključivo na lokalu, u Lazarevcu, u cilju razvoja kolegijalnosti i unapređenja bezbednosti u tom gradu. Okuplja zaposlene u PS Lazarevac, VSJ Lazarevac, penzionisane radnike MUP, a u planu je širenje i na tužilaštvo i sudove u Lazarevcu.
image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA