Državna sekretarka Ivana Popović posetila Lazarevac

Državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Ivana Popović posetila je Gradsku opštinu Lazarevac i tom prilikom održala radni sastanak sa lokalnim rukovodstvom. Popović je ovom prilikom razgovarala o razvoju poljoprivrede, trenutnim programima koji se realizuju ali i budućim planovima kako bi se još više poboljšala oblast poljoprivrede i saradnja sa resornim ministarstvom.

Ivana Popović u Lazarevcu

Državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede Ivana Popović posetila je Gradsku opštinu Lazarevac i održala radni sastanak sa rukovodstvom opštine. Teme sastanka bile su, između ostalog, razvoj poljoprivrede i predstojeće subvencije. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević ovom prilikom je izjavio da je opština u prethodnih šest godina značajno unapredila ovu oblast, pre svega otvaranjem Kancelarije za poljoprivredu, koja pomaže poljoprivrednicima da registruju gazdinstva ali i učestvuju na brojnim konkursima.

Stević, Popović i Bačanac

Državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede Ivana Popović izrazila je zadovoljstvo što je ponovo u Lazarevcu i istakla da je ovom prilikom obišla jedno domaćinstvo koje se bavi ratarstvom. Popović je istakla da je na sastanku bilo reči o tome koliko Grad Beograd sa 450 miliona dinara, koliko je opredeljeno za subvencije za ovu godinu može da pomogne i o značaju platforme eAgrar za sve poljoprivredne proizvođače.

Popović sa saradnicima

Tokom ove godine subvencije putem Javnih poziva biće u značajnijoj meri kriterijumski opredeljene, kako bi svi podsticaji bili što jednostavniji a poljoprivrednicima koji su se prijavili na Javni poziv novac bude isplaćen, rekla je državna sekretarka Ivana Popović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA