Međunarodni sajam turizma od 23. do 26. februara

Međunarodni sajam turizma i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeka–Oprema biće održani od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Kad je odmor nije teško”, a Kina će biti partner manifestacije.

Premijerno će se ove godine na sajmu predstaviti Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija. Ovogodišnja tradicionalna turistička smotra celog regiona Jugoistočne Evrope i drugih delova sveta – 44. Međunarodni sajam turizma i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeka–Oprema, biće prilika da se uz pomoć i veliku podršku Ministarstva za turizam i omladinu unapredi turistička razmena.

Na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori. Najomiljenije destinacije kao što su Turska, Grčka, Crna Gora, Tunis, Bugarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kipar i Severna Makedonija biće predstavljene i ove godine, kao i prošlogodišnji učesnici – ostrvske destinacije Maldivi, Sao Tome i Principe.

Radno vreme Sajma turizma i Sajma hotelsko-ugostiteljske opreme je od četvrtka, 23. februara, do subote, 25. februara, od 10 do 19 časova, a u nedelju, 26. februara, od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara. Cena parkinga po satu je 200 dinara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA