Dve medalje na državnom prvenstvu za BK Greatest u Kruševcu

U hali sportova u Kruševcu održano je Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu za pionire, kadete i juniore. Na turniru koji je trajao tri dana, učestvovalo je oko 250 boksera iz više gradova Srbije a lazarevački bokseri osvojili su dve medalje.

Kadet do 54 kilograma Marko Pajić pobedom u polufinalu nad bokserom iz BK Srbija Surdulica i porazom u finalu od boksra iz BK Desport Smederevo osvojio je drugo mesto na prvenstvu države u svom debitantskom nastupu.

Junior do 57 kilograma Milos Milijić pobedom u červrtfinalu nad bokserom iz BK Pirot, potom u polufinalu poraz, podeljenom odlukom sudija, od takmičara iz BK Kikinda osvaja treće mesto na prvenstvu Srbije.

Pored Marka i Miloša, Lazarevac su na ovom prvenstvu za mlađe uzraste u Kruševcu još predstavljali i kadet Đorđe Pavlović do 40 kilograma, kao i junior Marko Pavlović do 66 kilograma. Đorđe je u osminifinala bio bolji od takmičara iz BK Mačve Šabac, potom u četvrtfinalu zaustavljen od vršnjaka iz BK Banat Zrenjanin. Marko u četvrtfinalu podeljenom odlukom sudija 2:1 zaustavljen od boksera iz Novog Pazara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA