BeogradLazarevacVesti

Radovi na uređenju pešačke zone u ulici Dimitrija Tucovića biće završeni najkasnije za mesec dana

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević obišao je sa svojim saradnicima radove na uređenju pešačkih staza u ulici Dimitrija Tucovića. Intezivirani su radovi na uređenju pešačke staze od Karađorđeve do mosta na Lukavici a po rečima Stevića biće završeni za najkasnije mesec dana. Planirano je da nakon uređenja ove ulice, izvođač nastavi radove na izgradnji dodatnih 30 parking mesta u nastavku Karađorđeve ulice do raskrsnice ulica Sime Rovinjskog i Nikole Vujačića.

Stević obišao radnike

Uprkos visokim temperaturama, radnici ovih dana intezivno rade na uređenju pešačkih staza u ulici Dimitrija Tucovića. Predsednik opštine Bojan Stević obišao je radnike i zahvalio im se što po vrućini i bez slobodnog dana rade na ovoj pešačkoj stazi. On je napomenuo da će za mesec dana ova ulica biti u potpunosti rekonstruisana i da će dobiti moderan izgled sa klupicama za odmor i barijerama.

Ulica Dimitrija Tucovića

Paralelno, po završetku radova u ovoj ulici, izvođač radova nastavlja uređenje pešačkih staza i izgradnju dodatnih 30 parking mesta u nastavku Karađorđeve ulice, kaže Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

Radovi na izgradnji javne garaže kod zgrade opštine kasne zbog nedostatka repromaterijala zbog situacije na tržištu, kaže Stević i dodaje da su i predstavnici opštine nezadovoljni dinamikom radova.

Radnici ulica Dimitrija Tucovića

Nakon završetka radova u ovim ulicama i uređenju užeg gradskog jezgra, Stević kaže da će opština u skladu sa mogućnostima nastaviti da ulaže u infrastrukturu kako bi Lazarevac bio moderan i u službi svojih građana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA