BeogradIzboriIZBORI 2024LazarevacPolitikaVesti

Dveri demantuju Marka Sarića iz koalicije NADA

Opštinska organizacija Srpskog pokreta Dveri demantovala je navode iz priloga koji je na našoj televiziji emitovan 26. marta, u kojem kandidat za gradskog odbornika koalicije NADA Marko Sarić navodi da je okosnica ove koalicije Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije, sa još 25 udruženja. Demanti prenosimo u celosti.

Pokret Dveri

Obraćamo vam se nakon objavljenog teksta na vašem portalu od 26.03.2022 godine koji se tiče predizborne aktivnosti koalicije NADA u Lazarevcu i izjave koju je vašoj televiziji dao kandidat za gradskog odbornika Marko Sarić.

Gospodin Marko Sarić u izjavi vašoj televizijskoj kući rekao je,da koaliciju NADA čine Demokratska stranka Srbije-DSS,Pokret obnove Кraljevine Srbije i drugih 25 pokreta i udruženja što je apsolutna neistina. Opšte poznato je da se Pokret obnove Кraljevine Srbije-POКS, nalazi u koaliciji sa Srpskim pokretom Dveri što potvrđuje i Republička izborna komisija koja je proglasila listu za parlamentarne izbore pod rednim brojem 6 i nazivom „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju – Srpska koalicija Nada – Nacionalna demokratska alternativa-Demokratska stranka Srbije (DSS) – Za Кraljevinu Srbiju(Monarhisti), Vojislav Mihailović“, kao i Gradska izborna lista koja je proglasila listu takođe pod rednim brojem 6 za gradske izbore i nazivom liste „Dr Miloš Jovanović – Nada za Beograd – Nacionalna demokratska alternativa – Demokratska stranka Srbije(DSS) – Za Кraljevinu Srbiju(Monarhisti), Vojislav Mihailović“, dok se Patriotski pokret obnove Кraljevine Srbije – POКS i za gradske i parlamentarne izbore nalazi pod rednim brojem 11 i nazivom „Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – Pokret obnove Кraljevine Srbije, POКS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Кraljevine Srbije“.

Svaku zloupotrebu imena POКS, monarhista okupljenih oko DSS-a, Srpski pokret Dveri smatra napadom na našu izbornu listu okupljenu oko Srpskog pokreta Dveri i Patriotskog pokreta obnove Кraljevine Srbije – POКS-a, jedinog legitimnog i pravog.

S toga od vas zahtevamo, da objavite demanti izjave koju je vama dao gospodin Marko Sarić, kako bi se među glasačima otklonile nejasnoće oko pitanja imena i izvornosti POКS-a, a i proglašene liste od strane RIК-a i GIК-a na kojoj se Pokret obnove Кraljevine Srbije – POКS isključivo nalazi u koaliciji sa Srpskim pokretom Dveri pod rednim brojem 11, kako za parlamentarne tako i za gradske izbore!

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA