BeogradIzboriIZBORI 2023LazarevacPolitikaVesti

Formiran Mesni odbor Narodne stranke Junkovac

Opštinski odbor Narodne stranke Lazarevac osnovao je Mesni odbor ove partije u Junkovcu, u prostorijama Doma kulture. Ovim povodom održana je tribina „Izbori i osnivanje Mesnog odbora“ na kojoj su učestvovali visoki funkcioneri Vlada Gajić, Uroš Tešmanović, Goran Kaličanin i Damir Hadžiabdić.

Mesni odbor Narodne stranke Junkovac

U Junkovcu je, u prostorijama Doma kulture formiran Mesni odbor Narodne stranke. Osnivanju su prisustvovali visoki funkcioneri ove stranke koji su govorili na tribini „Izbori i osnivanje Mesnog odbora“. Predsednik odbora Narodne stranke za energetiku Goran Kaličanin predstavio je okupljenima program razvoja energetike.

Mesni odbor Narodne stranke Junkovac

Opštinski odbor Narodne stranke u Lazarevcu će u budućnosti najviše pažnje u svom delovanju posvetiti energetskim pitanjima, kaže predsednik Gradskog odbora Uroš Tešmanović.

Potpredsednik Narodne stranke i kandidat za poslanika Vladimir Gajić  kaže da bi u slučaju dolaska na vlast koalicije kojoj pripada, bile izvršene korenite promene u društvu.

Mesni odbor Narodne stranke Junkovac

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke u Lazarevcu Nenad Živanović podsetio je da je pored Junkovca mesni odbor ranije formiran i u Rudovcima.

U Narodnoj stranci Lazarevac očekuju dobar rezultat na predstojećim izborima, jer kako ističu, od strane građana dobijaju pozitivne i obećavajuće signale tokom aktuelne kampanje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA