„Eksplodirajuća otkrića“ u Centru za kulturu Lazarevac

Osnovna škola „Dule Karaklajić“ organizovala je u Centru za kulturu Lazarevac program „Ekspoldirajuća otkrića“ Festivala nauke koji je izveo naučni komunikator Milan Popović. Ovaj vizuelno atraktivni šou je organizovan na inicijativu nastavnice matematike Jelene Savković, a namenjen je svim osnovcima sa teritorije opštine Lazarevac.

Festival nauke

U Centru za kulturu Lazarevac organizovan je program „Ekspolodirajuća otkrića“ Festivala nauke. Manifestacija je održana u organizaciji škole „Dule Karaklajić“ i na inicijativu nastavnice matematike Jelene Savković.

Ovaj popularni i vizuelno atraktivni šou namenjen je svim osnovcima sa teritorije opštine Lazarevac, a izveo ga je dugogodišnji koordinator Festivala nauke Milan Popović.

Osnovci u Centru za kulturu Lazarevac

Nastavnica matematike Jelena Savković izrazila je nadu da će i Osnovna škola „Dule Karaklajić“ uskoro biti učesnik Festivala nauke kao izlagač.

Festival nauke je pokrenut 2007. godine kao privatna inicijativa, sa idejom da najrazličitijim oblicima prezentacije predstavi, objasni i promoviše nauku na način da ona bude podjednako bliska i jasna svakom posetiocu bez obzira na godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA