BeogradLazarevacVesti

Festival zanatskog piva peti put u Lazarevcu

U organizaciji GO Lazarevac u subotu 19. avgusta od 18 časova, kod Rudarske česme, biće održan peti po redu Festival zanatskog piva. Ljubitelji ovog pića imaće priliku da u subotu degustiraju nekoliko vrsta kraft piva naših domaćih pivara, sve do jedan sat iza ponoći. U zabavnom delu programa nastupiće di-džej Vlada i bendovi „Britke sablje“ iz Lazarevca i „Odliv mozgova“ iz Novog Sada. Svoja piva predstaviće šest pivara: Crow, Kabinet, Primator, Ubska pivara, Sindikat i Lazarevačka pivara.

Tradicionalna manifestacija koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj posetilaca, kako iz Lazarevca, tako i okoline, ove godine održaće se po peti put. Ljubitelji piva posebno joj se raduju, jer će u okviru Festivala zanatskog piva imati priliku da probaju nove ukuse, kvalitetnog kraft piva, koje se proizvodi po posebnoj recepturi i bez dodataka konzervansa, rekla je u izjavi za RTV GEM Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac, organizatora manufestacije.

Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac
Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac

Svoja vrhunska piva ove godine u Lazarevcu predstaviće nekoliko pivara. Među njima su: Crow, Primator, Ubska pivara, Kabinet, Lazarevačko i Sindikat. Pored dobrog i kvalitetnog piva, posetioci će uživati i u bogatom programu koji će trajati od 18 časova pa sve do jedan sat iza ponoći.

Festival Zanatskog piva je manifestacija koja ima za cilj promociju kraft pivarstva i predstavljanje mini i mikro pivara i njihovih proizvoda, i već peti put uspešno se organizuje u našem gradu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA