FK Borac blizu plasmana u Srpsku ligu

Fudbalski klub Borac iz Lazarevca trenutno se takmiči u Beogradskoj zoni i prvi deo prvenstva završio je na drugom mestu , sa samo bodom zaostatka u odnosu na vodeću Prvu iskru iz Bariča. Igrači su na dobrom putu da se prvi put u svojoj istoriji plasiraju u Srpsku ligu. Uprava na čelu sa predsednikom kluba Dejanom Bulatovićem u prethodnom periodu uradila je mnogo na polju infrastrukture. Izgrađena je tribina, postavljeno oko 400 stolica, sređene su klupske prostorije, loža i restoran.

Fudbaleri Borca

Fudbalski klub Borac iz Lazarevca nalazi se na drugom mestu tabele Beogradske zone, sa dobrim izgledima da uđe u viši rang takmičenja, u Srpsku ligu, što bi bio istorijski uspeh ovog kluba koji je osnovan 1966. godine. Ispred Borca trenutno je sa bodom više samo Prva iskra iz Bariča, pa bi fudbaleri, ukoliko budu dobro igrali u nastavku sezone, vrlo lako mogli postati deo Srpske lige.

Stadion Borca

Uprava Borca, na čelu sa predsednikom kluba Dejanom Bulatovićem u prethodnom periodu uradila je mnogo na polju infrastrukture.

Dejan Bulatović
Dejan Bulatović

Fudbalski klubovi Kolubara i Borac potpisaće 9. februara protokol o saradnji, što je davna želja rukovodstva oba kluba, ali i velikog broja Lazarevčana. Prijateljska utakmica ova dva tima će, posle dužeg niza godina biti odigrana u sredu 10. februara sa početkom od 13 časova.

Drugi deo sezone za fudbalere Borca počinje 6. marta, kada će, u komšijskom derbiju odmeriti snage sa ekipom Medoševca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA