BeogradLazarevacVesti

FK Dimitrije Tucović iz Šušnjara osvajač Kupa opštine Lazarevac

Fudbalski klub Dimitrije Tucović iz Šušnjara osvojio je Kup opštine Lazarevac nakon pobede nad ekipom OFK Budućnosti iz Dudovice. Dimitrije Tucović je na stadionu Kolubare slavio nakon izvođenja jedanaesteraca, a rezultat je bio 4:3.  Utakmici je prisustvovalo oko 1200 gledalaca, a pobedničkoj ekipi je pekar uručio predsednik opštine Bojan Stević.

Osvajač Kupa opštine Lazarevac

U utakmici finala Kupa opštine Lazarevac Fudbalski klub Dimitrije Tucović iz Šušnjara zabeležio je pobedu nad ekipom OFK Budućnost iz Dudovice rezultatom 4:3 nakon izvođenja jedanaesteraca. Utakmici je prisustvovalo oko 1200 gledalaca.

navijači utakmica

Samom utakmicom, brojem gledalaca i organizacijom finala bio je zadovoljan predsednik Fudbalskog saveza opštine Lazarevac Marko Ranković.

Interesantno je pomenuti da je Ranković, zajedno sa trenerima Fudbalskih klubova Dimitrije Tucović i Budućnost Dudovica, više godina proveo igrajući zajedno za Kolubaru.

Trener Budućnosti iz Dudovice Branko Ašković rekao je da su uslovi bili idealni, a da je tokom izvođenja jedanaesteraca ekipa iz Šušnjara bila koncentrisanija.

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Dimitrije Tucović Zoran Stojanović zahvalio se igračima Budućnosti na fer i korektnoj igri i dodao da i pored kadrovskih problema njegov tim je uspeo da slavi i osvoji Kup Lazarevca.

Slavlje fudbalera iz Šušnjara

Na poluvremenu utakmice Fudbalski savez opštine Lazarevac dodelio je priznanja televiziji Gem, sportskom novinaru Zoranu Lazareviću i dugogodišnjem sportskom radniku Draganu Radovanoviću.

Dodela priznanja RTV Gem

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA