OŠ „Vojislav Voka Savić“ pobednik opštinskog takmičenja Crvenog krsta

U organizaciji Crvenog krsta Lazarevac u OŠ „Dule Karaklajić“ održano je opštinsko takmičenje u realističkom prikazu stanja i povreda, prva pomoć. Učestvovalo je šest ekipa iz četiri lazarevačke škole a pored takmičarskog dela, Crveni krst organizovao je radni, zabavni i odmorni poligon gde su mališani imali priliku da se upoznaju sa radom ove organizacije ali i da se zabave. Pobednička ekipa OŠ „Vojislav Voka Savić“ Lazarevac će predstavljati na gradskom takmičenju koje će biti održano 4. juna na Kalemegdanu.

takmičenje crveni krst

Opštinsko takmičenje u realističkom prikazu stanja i povreda, prva pomoć, Crveni krst realizovao je u OŠ „Dule Karaklajić“ a učestvovale su četiri škole sa teritorije lazarevačke opštine. Takmičilo se šest ekipa a pored takmičarskog dela, najmlađi učesnici imali su priliku da pokažu svoje znanje iz prve pomoći.

takmičenje Crveni krst

Jelena Petronijević iz Crvenog krsta Lazarevac kaže da je saradnja sa školama zadovoljavajuća a da deca kroz program prve pomoći nauče dosta i to znanje mogu da primene u životu. Dodaje da je zahvaljujući programu prve pomoći koja se realizuje u školama, veliki broj dece počeo da volontira u Crvenom krstu.

Jelena Petronijević
Jelena Petronijević

Ekipa OŠ „Vojislav Voka Savić“ pobednik je opštinskog takmičenja. Oni će naš grad predstavljati na gradskom takmičenju koje će biti održamo u subotu 4. juna na Kalemegdanu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA