BeogradLazarevacSportVesti

FK Kolubara u nedelju dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice

Nakon samo deset dana od dolaska u klub, novi trener FK Kolubara Sava Šašić beleži i prvu pobedu sa svojim timom i nova tri boda koja su „doneta“ sa gostovanja iz Inđije. Stvaranje igre je proces i nadam se da ćemo tokom naših treninga i utakmica uspeti da promenimo način igre, kaže Šašić. Trebaće vremena, ali igrači, kao i  stručni tim Kolubare su kvalitetni a cilj nam je svakako povratak u Super ligu Srbije. U nedelju na svom terenu Kolubara dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice.

FK Kolubara

Pod vođstvom novog trenera, Kolubara je prošlog vikenda ostvarila pobedu u Inđiji i rezultatom 0:2 savladala domaćina i osvojila važna tri boda na gostujućem terenu. Savo Šašić, novi trener, istakao je da je proces stvaranja igre timski napor te da se nada kako će tokom treninga i utakmica uspeti da promeni način igre svog tima. Uporedo, pohvalio je kvalitet igrača i stručnog tima FK Kolubara. Naglasio je i ambiciju kluba da se vrati u Super ligu Srbije.

Sava Šašić, trener FK Kolubara
Sava Šašić, trener FK Kolubara

Naredna utakmica za Kolubaru je zakazana za nedelju, kada će na svom terenu dočekati ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice. Očekuje se da će ova pobeda biti dodatni podsticaj za klub na putu ka ostvarenju svog cilja.

Cilj je povratak u Superligu gde Kolubara kao klub i Lazarevac kao grad pripadaju. Moja fudbalska i trenerska filozofija zasniva se na ofanzivnoj igri, rekao je Šašić koji očekuje pobedu na domaćem terenu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA