BeogradLazarevacVesti

Kup u pecanju na jezeru Stara Očaga za Kostu Leševića

U organizaciji ribolovačke radnje „LA Trofej“ na jezeru Stara Očaga organizovan je humanitarni kup u pecanju za našeg sugrađanina Kostu Leševića. Kotizacija za kup bila je na dobrovolkjnoj bazi a sav novac koji je prikupljen doniran je za nastavak lečenja dečaka Koste, koji trenutno boravi u Americi. Kup je pojedinačan i pecalo se u tri sektora na plovak. Oragnizatori dodaju da su zadovoljni brojem prijavljenih učesnika, koji su došli ne samo iz Lazarevca već i okolnih gradova. Za Kostu Leševića, humani ribolovci prikupili su 36.000 dinara.

Stara Očaga

U uspešnoj humanitarnoj inicijativi, ribolovačka radnja „LA Trofej“ je organizovala humanitarni kup u pecanju na jezeru Stara Očaga kako bi podržala sugrađanina Kostu Leševića. Kotizacija za učešće na ovom takmičenju je bila dobrovoljna, a sav prikupljen novac je namenjen nastavku lečenja malog dečka Koste, koji se trenutno nalazi u Americi.

Kup je okupio strastvene pecaroše iz Lazarevca i okolnih gradova, i to pojedinačno. Takmičari su se takmičili u tri sektora na plovak, pokazujući svoje veštine u ribolovu i istovremeno doprinoseći važnoj humanitarnoj svrsi. Pecaroši dodaju da je ulov bio dobar i da je na iznenađenje svih upecano i nekoliko velikih primera šarana.

Milutin Ranković, organizator
Milutin Ranković, organizator

Lepo vreme i prelep ambijent oko jezera, doprineli su da ovo bude još jedno divno druženje a sami organizatori ističu i zahvalnost GO Lazarevac koja im pruža podršku i pomaže oko uređenja samog prostora, gde će se u nedelju održati i Trofej Beograda za seniore.

Organizatori su izrazili zadovoljstvo brojem prijavljenih učesnika, čime je zajednica pokazala svoju podršku i solidarnost prema malom Kosti Leševiću u njegovoj borbi za ozdravljenje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA