FK „Radnički“ i FK „Zemun“ odigrali revijalni meč povodom Dana rudara

Povodom šestog avgusta, Dana rudara, FK „Radnički“ iz Rudovaca organizovao je revijalni meč sa prvoligašem, klubom „Zemun“ iz Beograda.
Zikica-Stojanovic-predsednik-kluba
Žikica Stojanović

Žikica Stojanović, predsednik kluba, kaže da im je želja bila da vrate tradiciju u Rudovce i da važan datum za ovaj kraj, obeleže malo drugačije.

Jedan od najpoznatijih klubova sa ovog podneblja, sa dugogodišnjom istorijom i tradicijom, je svakako FK „Radnički“ iz Rudovaca. Posle Kolubare i Šumadije, ovo je klub koji je u nekadašnjoj Jugoslaviji imao zapaženo mesto u svetu fudbala. Prijateljski meč sa „Zemunom“ organizovan je povodom slave rudara, u želji da se oživi ovaj kraj i proslavi značajan datum, kaže Stojanović.

igraci-zemuna

FK „Radnički“ iz Rudovaca osnovan je 1954. godine. Dugo se takmičio u staroj Jugoslaviji u srpskoj ligi sever. Trenutno se takmiče u prvoj Beogradskoj ligi u grupi B.

publika

Iako je novac svima problem, iz ovog kluba kažu da će zahvaljujući novom rukovodstvu i mladim igračima, potruditi se da osiguraju finanasijsku stabilnost i omoguće klubu da se vrati u zonu u kojoj je nekada igrao.

tribine

U klubu trenutno igraju mladi i perspektivni igrači koji su željni da klub vrate u zonu, kaže predsednik kluba.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA