BeogradIZBORI 2024LazarevacVesti

Formiran Opštinski odbor stranke „Zdrava Srbija“ u Lazarevcu, za predsednika izabran Radiša Sinđelić

Stranka „Zdrava Srbija“ osnovala je Opštinski odbor u Lazarevcu a za predsednika izabran je Radiša Sinđelić. Prostorije opštinskog odbora posetio je predsednik stranke Milan Stamatović i predsednik izvršnog odbora Arsen Đurić, koji su predstavili plan i program stranke i najavili nastavak borbe za decentralizaciju i domaćinsko vođenje opština i gradova u kojima imaju formirane odbore. Nakon posete stranačkim prostorijama, u Centru za kulturu održana je konvencija stranke kojoj su prisustvovali i predstavnici Srpske napredne stranke, sa kojima „Zdrava Srbija “ ima potpisan sporazum o saradnji.

Misija stranke „Zdrava Srbija“ je stvaranje državotvorne, nacionalne i demokratske partije koju vode vredni i ponosni domaćini, koji čuvaju porodične vrednosti, svoje ognjište ali i Kosovo i Metohiju, kao i Republiku Srpsku, rekao je prilikom posete Opštinskom odboru stranke u Lazarevcu, koja je nedavno osnovana, Milan Stamatović, predsednik „Zdrave Srbije“. On je ovom prilikom rekao da je stranka „Zdrava Srbija“ svoje prostorije u Lazarevcu otvorila kako bi svoje delovanje proširila i na ovaj deo naše zemlje a za predsednika odbora postavljen je Radiša Sinđelić.

Radiša Sinđelić, predsednik OO "Zdrava Srbija"
Radiša Sinđelić, predsednik OO „Zdrava Srbija“

Stamatović je pomenuo i saradnju sa Srpskom naprednom strankom i dodao da su koalicioni sporazum nedavno potpisali sa naprednjacima jer su oni jedina politička opcija koja je ostala dosledna programima za koje se zalaže i „Zdrava Srbija“.

Predsednik lazarevačkog odbora „Zdrave Srbije“ Radiša Sinđelić rekao je da Milana Stamatovića poznaje duže od decenije i da su nakon uspešne saradanje, koje su ostvarili u prethodnom periodu, da će uspeti da dobro upravaljanje iz Čajetine prenesu i na ovaj deo Srbije.

Stranka „Zdrava Srbija“ ima preko 145 hiljada članova i 66 formiranih opštinskih odbora. Borba protiv bele kuge, decentralizacija, zaštita nacionalne ekonomije, borba protiv korupcije, samo su neki od ciljeva za koje se zalaže ova partija.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA