BeogradLazarevacVesti

Održana 27. sednica Skupštine, usvojeni izveštaji poslovanja Javnih preduzeća

Na 27. redovnoj sednici Skupštine GO Lazarevac data je saglasnost na programe poslovanja Javnih preduzeća, Direkcije za izgradnju, kao i komunalnog za prvih šest meseci ove godine. Izveštaj o radu podnele su i Turistička organizacija i Centar za kulturu, za proteklu godinu a Prvo prigradsko pozorište Puls teatar za 2022. godinu. Predsednik skupštine Bojan Sinđelić zahvalio se odbornicima na konstruktivnim predlozima, angažovanju i doprinosu u demokratskom procesu.

Skupština GO Lazarevac

Na 27. redovnoj sednici Skupštine Gradske opštine Lazarevac, doneste su važne odluke koje će uticati na dalji razvoj opštine. Jedna od ključnih tačaka dnevnog reda bila je saglasnost na programe poslovanja Javnih preduzeća, Direkcije za izgradnju i JPKP „Lazarevac“ za prvih šest meseci tekuće godine. Ova odluka predstavlja važan korak ka unapređenju infrastrukture i pružanju kvalitetnih usluga građanima. Predsednik Skupštine, Bojan Sinđelić, istakao je značaj konstruktivnih predloga koje su odbornici izneli tokom sednice. Zahvalio se svima na angažovanju i doprinosu demokratskom procesu.

Pored toga, na sednici su podneti izveštaji o radu nekoliko kulturnih i turističkih institucija. Turistička organizacija i Centar za kulturu predstavili su svoje aktivnosti i postignuća tokom protekle godine, dok je Prvo prigradsko pozorište Puls teatar predstavilo svoj izveštaj za 2022. godinu. Predsednik skupštine Bojan Sinđelić zahvalio se direktorki Prvog prigradskog pozorišta Ivani Nedeljković na dosadašnjoj saradnji i napomenuo da je pozorište i dalje lazarevačko ali da je odnedavno pod ingerencijom  Grada Beograda.

Odluke donete na ovoj sednici imaju za cilj unapređenje životnog standarda građana, podršku privredi i kulturnom razvoju opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA