Fudbaleri Borca na pripremama na Zlatiboru

Fudbaleri FK Borac uzrasta od 5 do 16 godina, njih preko 100 podeljenih u četiri grupe, otputovali su u nedelju na kamp koji će biti organizovan na Zlatiboru. Svaka grupa će raditi individualno sa svojim trenerom dok će akcenat biti na tehničko-taktičkim aktivnostima i pripremama.

Više od 100 mladih fudbalera, koji su podeljeni u četiri grupe, otišli su na pripreme na Zlatibor. Sa njima se na pripremama nalaze njihovi treneri, direktor škole fudbala i članovi uprave kluba. Akcenat na pripremama će biti na taktičkim stvarima, rekao je jedan od trenera Igor Stojanović.

Idealni uslovi za održavanje kampa na Zlatiboru odličan su preduslov za kvalitetan rad sa decom koja će moći da uživaju i u svim ostalim prednostima koje ovaj turistički centar pruža kao što su bazeni, akva park i trim staze.

U planu je da mladi fudbaleri prisustvuju kvalifikacionoj utakmici Crvene zvezde, koja će biti odigrana na Marakani.

Popularizacija sporta i generalno fudbala, trend je koji je u porastu u Lazarevcu, u kome nakon istorijskih uspeha pre svega FK Kolubara ali i FK Borca pozitivno utiče na masovnost novih polaznika škola fudbala.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA