Ples za Janu i njeno ozdravljenje

U organizaciji Udruženja Shoo Shoo sound, u subotu 3. jula, kod kafića Kabinet 23, ispred popularnog murala, sprovedena je dobrotvorna akcija „Ples za Janu“. U dečijem delu programa organizovane su brojne animacije, radionice i puzijada. Ovom prilikom nastupili su DJ Cveja, Igor Zorić, King calypso, Wise D i Kobe i Skinny. Cilj je bio da se za Janu Simić, učenicu 6. razreda skupi preko potreban novac za nastavak njenog lečenja. Jana boluje od malignog tumora kičmene moždine, i za njeno lečenje potrebno je u što kraćem vremenskom periodu prikupiti 100 hiljada evra.

Ples za Janu

Humani Lazarevčani okupili su se ispred popularnog murala kod kafića Kabinet 23 kako bi dali doprinos humanoj akciji „Ples za Janu“. Tokom ove manifestacije za najmlađe su organizovane kreativne radionice, animacije, puzijada, a mališani su uživali u trikovima mađioničara  Bojana.

Cilj ove manifestacije bio je da se prikupi novac koji je potreban našoj sugrađanki Jani Simić, učenici 6. razreda, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine. Organizator akcije bilo je Udruženje Shoo shoo sound.

Ples za Janu

Među učesnicima koji su se odazvali pozivu da budu deo ove humane akcije je i Školica sporta 11. Teodora Šijan ovom prilikom apelovala je na sugrađane da se uključe u akcije koje će u narednim danima biti organizovane, a sve u cilju što bržeg prikupljanja sredstava za Janino lečenje.

Puzijada

Jana Simić učenica je 6. razreda, i već šest godina bije tešku bitku sa opakom bolešću. Boluje od malignog tumora kičmene moždine, koji se, pored svih napora lekara uporno vraća.

Ples za Janu

Troškovi lečenja u inostranstvu su ogromni, pa je za manje od mesec dana potrebno prikupiti 100 000 evra, kako bi se pružila prilika ovoj hrabroj devojčici da ima normalan i dostojanstven život. Ovo je još jedna prilika da se svi ujedinimo i dokažemo da možemo pomoći onda kada je to najpotrebnije.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA