Fudbaleri Kolubare protiv rumunskog superligaša igrali nerešeno

Fudbaleri Kolubare odigrali su u Aradu prijateljsku utakmicu sa superligaškom ekipom Rumunskog šampionata. Ekipa domaćina UTE je u prvom poluvremenu imala najbolju šansu preko Dangubića i odigrala ovo poluvreme ofanzivnije od Kolubare sa nešto više terenske nadmoći. Kolubara je preuzela igru u svoje ruke i imala odličnu šansu preko Mladenovića u 62. minutu kada je i pogodila stativu. Utakmica je završena realnim rezultatom 0:0. Zadovoljni su i domaći navijači UTE kojih je bilo oko 5000 kao i ekipa Kolubare koja je ovo gostovanje završila bez poraza.

Rukovodstvo FK Kolubara na čelu sa predsednikom kluba Dragišom Uroševićem zajedno sa predstavnicima Gradske opštine Lazarevac na čelu sa zamenikom predsednika opštine Tomislavom Rikanovićem urućili su poklone predsedniku UTA i članovima Stručnog štaba.

Foto/ Z. Lazarević
Foto/ Z. Lazarević

„Pre svega, želeo bih da se zahvalim ljudima iz Arada na pozivu, siguran sam da od sada imamo dobre prijatelje u Rumuniji. Utakmica je bila prilično dobra, ali najvažnije je da nigde nismo imali povrede. Pokušali smo da odigramo nešto novo što nismo igrali mnogo u našem prvenstvu i prezadovoljan sam. Pred sobom smo imali veoma dobar tim iz Arada, sa mnogo iskustva i vrlo brzim igračima. U prvom poluvremenu smo imali dosta sreće, u drugom je bilo 50-50  ali to nije bilo najvažnije.

 

Ovde smo postali prijatelji, za koje se nadamo da ćemo ih ugostiti u našem gradu sledeće godine ili možda ranije. I meni se dopao stadion, pomalo je neobičan, pa otkriven. Mislim, krov je čudan ali akustika je vrlo dobra, zamišljam kako je sa punim stadionom“- rekao je Dejan Đurđević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA