Stević obišao radove na izgradnji kapele u Vrbovnu

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima Mesnu zajednicu Vrbovno gde su u toku radovi na izgradnji seoske kapele. On je ovom prilikom podsetio da opština Lazarevac   finansira izgradnju još četiri kapele na seoskim grobljima dok se na još četiri vrši rekonstrukcija, odnosno dogradnja. Sve kapele biće stavljene u funkciju krajem marta 2022. godine, izjavio je Stević.

Izgradnja kapele u Vrbovnu

Izgradnju kapele u Vrbovnu inicirao je Savet ove mesne zajednice, a radovi se odvijaju planiranom dinamikom, izjavio je predsednik opštine Bojan Stević koji je obišao radove u pratnji člana Veća Aleksandra Bulatovića i ostalih saradnika. Kapela u Vrbovnu biće stavljena u funkciju do kraja marta sledeće godine. Stević je podsetio da opština Lazarevac trenutno finansira izgradnju još četiri kapele, čiji se završetak takođe očekuje u prvoj polovini 2022. godine.

Bojan Stević
Bojan Stević

„Sa članom Veća Gradske opštine Lazarevac Aleksandrom Bulatovićem danas sam obišao meštane MZ Vrbovno i radove koji se izvode na igradnji kapele na seoskom groblju. Moram da napomenem da se pored kapele u Vrbovnu vrši izgradnja još četiri kapele na seoskim grovljima, a na još četiri se vrši rekonstrukcija, odnosno dogradnja. Trenutno se radi i projektno-tehnička dokumentacija za još tri kapele na seoskim grobljima, jer je to ono što građani ističu kao prioritet u njihovim mestima. Očekujem da će započete kapele biti stavljene u funkciju početkom 2022. godine.“

Stević sa saradnicima u Vrbovnu

Odbornik u Skupštini Gradske opštine Lazarevac ispred Mesne zajednice Vrbovno Dragan Davidović zahvalio se Steviću i njegovim saradnicima na radovima na izgradnji kapele.

Izgradnja kapele u Vrbovnu

U sradnji sa Javnim preduzećem Direkcija za izgradnju Beograda trenutno se izvode i radovi na proširenju više seoskih grobalja. Po završetku ovih radova  i izrade projekata počeće izgradnja kapele u Lukavici i proširenje i uređenje postojeće u Drenu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA