Fudbalerke Kolubare remizirale

U derbi utakmici 5. kola Prve lige Srbije u fudbalu za žene, Kolubara je odigrala bez golova protiv ekipe TSC iz Kanjiže. Iako bez golova, viđena je veoma kvalitetna utakmica u kojoj su obe ekipe imale period kada su bile dominantne na terenu. Šefovi stručnog štaba oba tima istakli su da je nerešen rezultat možda i najpravedniji te da su obe ekipe imale svoje šanse za pogodak. U 6. kolu Kolubara će ugostiti ekipu Majdanpeka a utakmica će biti odigrana u subotu 12. oktobra.

Utakmica je bila praznik ženskog fudbala i pravi derbi, istakao je sportski direktor Ženskog fudbalskog kluba TSC iz Kanjiže Radomir Šćepanović. On kaže da su igračice motivisane ušle u meč jer su znale da igraju protiv kvalitetne ekipe i smatra da je TSC i dalje glavni kandidat za ulazak u Super ligu.

Dve najkvalitetnije ekipe su na utakmici pokazale svu lepotu i čaroliju ženskog fudbala, smatra šef stručnog štaba Kolubare Predrag Milovanović i dodaje da su obe ekipe bile podjednako dobre pa je krajnji rezultat ovog meča sasvim realan. Milovanović se zahvalio i navijačima koji su po hladnom vremenu zdušno bodrili svoje igračice. On je izrazio očekivanja da će i Kolubara i TSC iz Kanjiže naredne sezone igrati u Super ligi.

Uslovi za utakmicu su bili dobri i ekipa TSC može biti zadovoljna svojom igrom i bodom jer je igrala protiv izuzetno kvalitetne ekipe, izjavila je posle meča Marijana Jankova.

Tim Kolubare nedavno je oformljen i potrebno je određeno vreme da se podigne forma, kaže igračica Gordana Milinković. Ona se zahvalila publici i pozvala da ih bodre i na narednim utakmicama.

U 6. kolu igračice Kolubara će ugostiti ekipu Majdanpeka a utakmica će biti odigrana u subotu 12. oktobra. Nakon pet kola prvoplasirana je upravo ekipa TSC Kanjiža a prate ih igračice Kolubare sa istim brojem bodova ali lošijom gol razlikom.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA