Trofej Beograda 2019. u sportskom ribolovu okupio 42 takmičara

Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda na jezeru Stara Očaga održano je takmičenje za mlađe kategorije “Trofej Beograda 2019. u sportskom ribolovu”. Takmičenje čiji je domaćin Sportsko ribolovačko društvo Turbina iz Vreoca je tradiconalno organizovala Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda. Učešće je uzelo 42 takmičara.

Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu organizovala je tradicionalno takmičenje u pecanju udicom na plovak za mlađe kategorije ”Trofej Beograda u sportskom ribolovu”. Po prvi put domaćin ove sportske manifestacije bilo je sportsko ribolovačko društvo Turbina iz Vreoca. Uprkos lošim vremenskim uslovima na jezeru Stara Očaga učešće je uzelo 42 najmlađih ribolovaca iz celog Beograda. Cilj je kažu organizatori popularizacija ovog rekreativnog sporta kod najmlađih.

Takmičili su se petlići, kadeti i kadetkinje do 15 godina, juniori do 20 godina i omladinci do 25 godina. Pecalo se udicom na plovak, a ribolovačka sreća ili vremenski uslovi im nisu baš išli na ruku. Pojedini takmičari došli su u pratnji odraslih, i svojim učešćem na ovom takmičenju nastavili porodičnu tradiciju.

Sportsko ribolovačko društvo Turbina ove godine bilo je domaćin još jednog velikog takmičenja. U julu mesecu održano je Prvenstvo Srbije za mlade, a organizacija Trofeja Beograda je posebna čast za sve članove ”Turbine”. Sledeće godine ovo ribolovačko društvo obeležava jubilej, dve decnije postojanja i konkurisaće za organizaciju seniorskih takmičenja na saveznom nivou.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA