Fudbalski savez Beograda dobio novo rukovodstvo. Marko Ranković član IO

Na nedavno održanim izborima Fudbalski savez Beograda dobio je novo rukovodstvo. Marko Zdravković u narednom periodu od četiri godine biće predsednik najbrojnije sportske porodice u srpskoj prestonici. Mladog, ali već dokazanog fudbalskog radnika koji je poslednjih nekoliko godina mnogo uradio na afirmaciji Voždovca, danas stabilnog superligaša, predložio je FSO Obrenovca, a delegati Skupštine FSB su to prihvatili podizanjem ruku. Zdravkoviću je podršku dalo 34 od 39 delegata koliko broji Skupština FS Beograda.

Fudbalski savez Beograda

Na početku Skupštine predstavnik Crvene zvezde Goran Negić, preneo je stav kluba iz Ljutice Bogdana da se izbori odlože za sedam dana, ali taj predlog nije prihvaćen posle čega je Nedić napustio sednicu.

Odmah posle imenovanja za čelnog čoveka beogradske kuće fudbala, novi predsednik Marko Zdravković, održao je i sastanak Izvršnog odbora. Glavna tema bio je izbor generalnog sekretara. Odlučeno je da dosadašnjeg prvog operativca Miroslava Stojanovića, na toj funkciji nasledi Miloš Mirković.

Marko Ranković
Marko Ranković

Odmah posle izbora za predsednika, novi prvi čovek FSB izabrao je Izvršni odbor. Pored predsednika Marka Zdravkovića, potpredsednici su: Darko Ramovš, Dijana Petrović Đorđević, dok su članovi: Marko Ranković, Nenad Stanojević, Branko Babić, Dejan Nedić, Nenad Popović, Radenko Stevović, Vladimir Dišljenković i Stefan Babović.

Na čelu Nadzornog odbora je Vladimir Cvetković, dok su članovi: Milan Krstić i Živka Komlenac Đorđević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA