BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Gimnazijalci održali predavanje „Mi protiv korupcije“

Učenici Gimnazije u Lazarevcu održali su u svečanoj sali Biblioteke „Dimitrije Tucović“ vršnjačku edukaciju „Mi protiv korupcije“, na kojoj su predavači bili učenici drugog razreda Irina Ćuković i Vasilije Radovanović. Posetioci biblioteke su imali priliku da saznaju šta je korupcija, kako je prepoznati i kako se boriti protiv nje.

Predavanje u Biblioteci Dimitrije Tucović

Učenici drugog razreda Gimnazije u Lazarevcu Irina Ćuković i Vasilije Radovanović održali su u Biblioteci „Dimitrije Tucović“ predavanje „Mi protiv korupcije“. Cilj je bio da se vršnjaci upoznaju sa pojmovima korupcije, uzbunjivača i mehanizmom u borbi protiv korupcije.

Seminar u Kragujevcu kojem su prisustvovali Irina Ćuković i Vasilije Radovanović trajao je četiri dana. Kažu da su imali priliku mnogo toga da čuju i nauče o problemu korupcije u društvu.

Irena Ćuković i Vasilije Radovanović
Irena Ćuković i Vasilije Radovanović

Irina i Vasilije deo su programa „Mladi protiv korupcije“ koji su organizovali Institut za evropske poslove, Biro za međunarodnu borbu protiv narkomanije i sprovođenje zakona Sjedinjenih Američkih Država i američka ambasada u Beogradu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA