BeogradLazarevacVesti

Javni poziv za dodelu nagrade studentima otvoren do 10. jula

Savet za obrazovanje GO Lazarevac raspisao je Javni poziv za dodelu nagrada studentima fakultetskih ustanova u Republici Srbiji ali i inostranstvu sa teritorije naše opštine. Javni poziv će trajati do 10 jula.  Pravo učešća imaju svi redovni studenti sa prosečnom ocenom 8,5 ili više, čije se studije finansiraju iz budžeta, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji GO Lazarevac.
Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Go Lazarevac po četvrti put je izdvojila novčana sredstva za nagrade najboljim studentima sa teritorije naše opštine. Javni poziv za sve koji žele da konkurišu je odvoren do 10. jula, a tekst oglasa je objavljen na sajtu opštine i oglasnoj tabli u zgradi opštinske uprave. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić je pozvao sve studente koji ispunjavaju uslove da apliciraju za nagrade.

Marko Mijušković
Marko Mijušković

Po rečima predsednika Saveta za obrazovanje GO Lazarevac Marka Mijuškovića i ove godine GO Lazarevac je uspela da ispuni obećanje i obezbedi sredstva za nagrade najuspešnijim studentima. U protekle četiri godine opština Lazarevac je izdvojila preko 40 miliona dinara za obrazovanje, istakao je Mijušković i zahvalio se na saradnji zameniku predsednika i predsedniku opštine Lazarevac.

zastaveOsnovni uslov za nagrade svim studentima je da je prosek veći od 8,5. Visina nagrade zavisiće i od prosečne ocene studenta, najavio je Mijušković. Planirano je da studenti sa prosekom ocena 9,5 i više dobiju neznatno veći iznos stipendije kao motivaciju za dalje uspehe. Zbog korona virusa i odlaganja ispitnih rokova pomereni su i rokovi Javnog konkursa za nagrade studentima. Svi koji žele i ispunjavaju uslove mogu konkurisati za nagradu GO Lazarevac do 10. jula.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA