Beograd

Goran Vesić prisustvovao otvaranju festivala „Bojčinsko kulturno leto“

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić prisustvovao je otvaranju devetog kulturno-umetničkog festivala „Bojčinsko kulturno leto“ u opštini Surčin, koje se ove godine održava svakog vikenda u junu, julu i avgustu uz veliki broj raznovrsnog programa. On je podsetio da je u poslednje četiri godine uloženo gotovo pet miliona evra u uređenje puteva na teritoriji opštine Surčin.
Beo info
Foto/Beo info

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je obraćajući se prisutnima na otvaranju ove manifestacije podsetio da je u poslednje četiri godine uloženo gotovo pet miliona evra u uređenje puteva na teritoriji opštine Surčin, da se to jasno vidi, te da je put Jakovo-Boljevci, obećanje iz 2015. godine, ubrzo i realizovano.

Rešavanje problema puteva i ulica u Surčinu je za nas bilo važno. Surčin treba da se uređuje i mislim da svi građani vide da uspevamo da rašavamo probleme koji postoje

On je čestitao organizatorima „Bojčinskog kulturnog leta“ i dodao da ne moraju sve manifestacije da se održavaju u centru grada.

Beo info
Foto/Beo info

Ovakvih i sličnih događaja treba da ima u svim delovima Beograda. Siguran sam da ćemo do kraja godine, najkasnije do proleća sledeće godine, imati prvu pozorišnu predstavu u Surčinu – naglasio je Vesić.

Poklon GO Surčin zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću uručila je prošlogodišnja svetska i evropska prvakinja u juniorskoj konkurenciji kajakašica Nikolina Mijušković, koja je ove godine na evropskom prvenstvu koje je održano u Beogradu zauzela peto mesto.

Foto/Beo info

Bojčinsko kulturn leto ima tradiciju od 2009. godine, organizuje se u Progaru u ambijentu Bojčinske šume, zaštićenom prirodnom dobru, na čijem ulazu je smeštena letnja scena. Početak ovogodišnjeg kulturnog leta uveličao je koncert “Crvene jabuke“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA