Gostovanje Srpskog pozorišta iz Mađarske sa muzičkom predstavom “AVALA EXPRESS”, u ponedeljak, 4. marta u 20 časova

U okviru manifestacije “Nedelja mađarske kulture u Srbiji” sa zadovoljstvom najavljujemo gostovanje Srpskog pozorišta iz Mađarske, sa muzičkom predstavom “AVALA EXPRESS”, u ponedeljak, 4. marta u 20 časova. Ulaz je slobodan.

Srpsko pozorište iz Mađarske održaće turneju u sklopu manifestacije “Nedelja mađarske kulture u Srbiji”, sa muzičkom predstavom “Avala express”, u režiji Petra Miloševića. U nedelju, 3. marta 2019. godine, u 20.30 časova, predstava će biti izvedena na sceni “Raša Plaović” Narodnog pozorišta u Beogradu. Nakon Beograda slede izvođenja u Lazarevcu, Kraljevu, Nišu, a turneja se završava 07.03.2019, u Kragujevcu, u Knjaževsko-srpskom teatru.
Avala express – elegija jednom vremenu, jednoj generaciji koja nestaje. Ljubavna priča jednog Joze, koji čeka Anu na stanici Keleti. Čeka voz Avala express. Predstavu čine pesme – prepevi Tamaša Čeha i Geze Beremenjija, poznatih mađarskih umetnika, izvođača, kompozitora i glumca, sklopljene u ljubavnu priču. Učestvuju: Milan Rus, Gabor Lenđel, Tibor Ember, Mirko Milošević i Branimir Đorđev.
image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *