Beograd

Gradonačelnik istakao da je Beograd spreman za zimsku sezonu

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić predsedavao je sednici Štaba za vanredne situacije Grada Beograda, na kojoj je usvojen Plan rada Zimske službe u sezoni 2018/19, kao i obavezujuća Naredba za postupanje u zimskim uslovima.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je istakao da je Grad Beograd spreman za zimsku sezonu i eventualne atmosferske padavine.

Bez obzira na toplo vreme, građanima Beograda mogu da poručim da se prestonica uveliko priprema za zimske uslove – zaključio je Radojičić.

U skladu sa zaključcima Štaba za vanredne situacije, i ove godine se blagovremeno krenulo u pripremu resursa za zimsku sezonu, dodao je v.d. sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Sednici su prisustvovali načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević, zamenik komandanta i član Gradskog veća Slobodan Šolević, kao i član štaba i pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović. Takođe su kao članovi štaba bili prisustni gradski sekretari, direktori gradskih preduzeća, predsednici gradskih opština, kao i njihovi predstavnici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA