Gradonačelnik istakao da je Beograd spreman za zimsku sezonu

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić predsedavao je sednici Štaba za vanredne situacije Grada Beograda, na kojoj je usvojen Plan rada Zimske službe u sezoni 2018/19, kao i obavezujuća Naredba za postupanje u zimskim uslovima.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je istakao da je Grad Beograd spreman za zimsku sezonu i eventualne atmosferske padavine.

Bez obzira na toplo vreme, građanima Beograda mogu da poručim da se prestonica uveliko priprema za zimske uslove – zaključio je Radojičić.

U skladu sa zaključcima Štaba za vanredne situacije, i ove godine se blagovremeno krenulo u pripremu resursa za zimsku sezonu, dodao je v.d. sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Sednici su prisustvovali načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević, zamenik komandanta i član Gradskog veća Slobodan Šolević, kao i član štaba i pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović. Takođe su kao članovi štaba bili prisustni gradski sekretari, direktori gradskih preduzeća, predsednici gradskih opština, kao i njihovi predstavnici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA