BeogradLazarevacVesti

Gradska opština Lazarevac konkurisala za uvođenje jedinstvenog upravnog mesta

Komisija Ministarstva državne uprave i lokalne samoupravu za evaluaciju prijava pristiglih na Javni poziv za dodelu sredstava prilikom uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta, na čelu sa predsednikom komisije državnim sekretarom ovog ministarstva Bojanom Stevićem u cilju provere sadržaja prijave koju je GO Lazarevac, podnela po raspisanom pozivu posetila je Gradsku opštinu Lazarevac.

Cilj posete komisije ministarstva u čijem sastavu je pored državnog sekretara Stevića bila i pomoćnica ministra Natalija Pavlović Šiniković, bila je provera navoda iz same prijave ali i obilazak predloženog prostora u objektu zgrade Uprave GO Lazarevac, koje je Gradska opština Lazarevac kandidovala za otvaranje jedinstvenog upravnog mesta. Sa članovima Komisije razgovarali su predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić i načelnik Uprave GO Lazarevac Divna Marković.

Nakon obilaska zgrade Uprave GO Lazarevac, komisija ministarstva bila je zadovoljna viđenim u Lazarevcu, a da li će opština Lazarevac biti jedna od pet pilot opština gde će se uspostaviti jedinstveno upravno mesto trebalo bi da bude poznato za petnaestak dana.

Treba naglasiti da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave za realizaciju Projekta uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta, koji će se sprovoditi u pet pilot opština u Srbiji, izdvojilo 52 miliona dinara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA