LazarevacSportVesti

Grčić: Valjda se i mi nešto pitamo!

Dragan Grčić, iskusni stručnjak na klupi Napretka iz Medoševca, svestan je šta njegove izabranike i njega, ali i sve u klubu, očekuje u narednom periodu. Tim sa Crnih međa, jesenji deo prvenstva u Beogradskoj zoni, završio je na četvrtom mestu sa 37 bodova. Napredak ima zaostatak od pet bodova u odnosu na vodeću Prvu iskru, odnosno, četiri od komšijskog Borca iz Lazarevca i Torlaka.

Dragan Grčić

Tokom zimske pauze, došlo je do manjih promena u igračkom kadru, ali ono što je za Medoševčane najbitnije, jeste podatak, da je na okupu ostao sastav iz prvog dela sezone. Ekipa je počela pripreme za prolećna iskušenja, a uskoro će uslediti i prelazak na odigravanje kontrolnih mečeva.

Već sada se govori o prvom prolećnom duelu kada će Napredak na svom terenu da usgosti komšije iz Lazarevca. Nema sumnje, kako se bude bližio taj okršaj, da će i temperatura da dostigne tačku ključanja.

FK Napredak

– To je samo jedna u nizu važnih utakmica i nikako ne bih gledao na nju kao da je odlučujuća, najbitnija… Da, težina postoji, pre svega zbog rivaliteta, ali nikakva odluka tu se neće doneti, bez obzira na to kakav konačan ishod bude bio – kaže Dragan Grčić.

A, na pitanje, da su trenutno tri vodeća tima Prva iskra, Borac i Torlak, već proglašeni kao kandidati za putnike u viši rang, prekaljeni stručnjak, kaže da se slaže da je reč o odličnim ekipama, ali da će proleće doneti dosta iznenađenja, jer je liga takva da su prognoze nezahvalne.

FK Napredak

– Siguran sam da će se i ostali klubovi truditi da ostvare dobre rezulatet. Nikako ne bi trebalo zaboraviti na Vinču, Kosmaj, Turbinu, Komgrap… Tu smo i mi. Valjda ćemo se i mi nešto pitati – zaključio je trener Napretka.

Zonaš iz Medoševca trenira na svom pomoćnom terenu, a kontrolne utakmice igraće na u Lazarevcu na terenu sa veštačkom podlogom.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA