IzboriLazarevacVesti

Grupa građana „Lazarevac, naša kuća“ održala završnu konvenciju u Centru za kulturu

Grupa građana “Lazarevac, naša kuća“ održala je u Centru za kulturu završnu konvenciju na kojoj je predstavljen program ove stranke i 61 kandidat za predstojeće lokalne izbore. Predstavnici GG “Lazarevac, naša kuća“ na lokalnim izborima 21. juna učestvovaće na listi pod rednim brojem 4.

Kandidati GG Lazarevac naša kuća

Na odborničkoj listi GG „Lazarevac, naša kuća“ nalazi se 61 kandidat a prisutnim građanima ova stranka predstavila je svoj program. Spomenik Knezu Lazaru Hrebeljanoviću, druga faza izgradnje Centra za kulturu, hotel, industrijska zona u Lazarevcu, stabilno poslovanje Javnih preduzeća, najvažnije su tačke programa Grupe građana, koja po treći put učestvuje na lokalnim izborima. Izborni program predstavio je Milan Karadžić, kandidat za odbornika GG „Lazarevac, naša kuća“.

Milan Karadžić
Milan Karadžić

Na listi GG „Lazarevac, naša kuća“ ove godine nije jedan od osnivača stranke Miodrag Ranković, koji je podržao listu i Lazarevčanima poručio da svoj glas daju listi pod rednim brojem 4.

O planovima i programu koji stranka namerava da ostvari, ukoliko joj građani daju poverenje u naredne četiri godine, govorili su i Nataša Gašić, Dragan Radojičić i Jovana Sekulić. Pozvali su sugrađane da u nedelju donesu pravu odluku i da glas daju ljudima koji će se na lokalu boriti za bolje uslove života i bolju budućnost mladih pokolenja.

Osnivač Grupe građana „Lazarevac, naša kuća“ Milan Đorđević ovom prilikom je rekao da se ova grupa zalaže za izgradnju crkve u naselju Rasadnik, ali i za uređenje mesnih zajedinca, izgradnju parkinga i uređenje obodnih delova opštine.

Milan Đorđević Đokin
Milan Đorđević Đokin

Nismo dozvoli da nas za 25 godina, koliko smo u Sindikatu, kupi ni jedna dnevna politika i sada nećemo dozvoliti da nas bilo ko ucenjuje, poručio je Milan Đorđević. Dodao je da ova politička organizacija izlazi samo na lokalne izbore i da ne želi da utiče na glasače kome će podršku dati na republičkim izborima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA