Humanitarni bazar za Janu Simić u petak 16. jula

Grupa humanih Lazarevčana organizovaće  u petak 16. jula, sa početkom od 17 časova na platou ispred Rudarske česme humanitarni bazar umetnina, rukotvorina i zanimljivih sadržaja za najmlađe, za našu sugrađanku Janu Simić, trinaestogodišnju devojčicu koja boluje od malignog tumora kičmene moždine. Jedna od organizatrorki Ivana Mirosavić izjavila je da će toga dana od 9 do 11 časova biti organizovan i humanitarni doručak. Ona je pozvala sugrađane da se odazovu ovoj akciji.

Jana Simić

Na platou ispred rudarske česme 16. jula održaće se humanitarni bazar za Janu Simić, kojeg organizuje grupa humanih lazarevčana. Jedna od organizatorki Ivana Mirosavić kaže je da ovo šesti put kako sprovode akcije pomoći za osobe kojima je to preko potrebno. Ovaj put humani ljudi su snage udružili za  Janu Simić.

Humanitarni bazar, arhiva

Jana Simić je učenica OŠ „Vojislav Voka Savić“, ima trinaest godina i već nekoliko godina se bori sa kancerom. Ona boluje od malignog tumora kičmene moždine i za njeno lečenje u inostranstvu  potrebno je skupiti 100.000 evra. Pozivamo sve sugrađane da pomognu koliko mogu, jer naše malo nekome znači mnogo. Pomozimo Jani da ponovo uživa u svom detinjstvu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *