Humanitarni bazar “ Za Laninu životnu bitku“ po drugi put u Lazarevcu

Samo sa jednim humanim ciljem, “Za Laninu životnu bitku“ ujedinili su se svi gradovi u Srbiji. U Lazarevcu se po drugi put organizuje humanitarni bazar. Sva sredstva su namenjena za lečenje devetomesečne Lane Jovanović. Bazar se organizuje 28.  avgusta od 17 do 21 čas.

Lanin život

Malena Lana Jovanović druga je devojčica u Srbiji za koju se prikupljaju sredsva od 2,4 miliona dolara. To je cena leka koji bi Lana trebala da primi najkasnije do prvog rođendana kako bi ostatak detinjstva i života provela potpuno zdrava. Lana boluje od spinalna misićne atrofije, bolesti koja napada mišiće i zbog koje se brzo gube osnovne životne funkcije. Njena jedina nada su ljudi dobre volje koji će svojom donacijom omogućiti lečenje.

Lana Jovanović

Tokom predhodnog bazara prelepu sliku iz Lazarevca poslali su pre svega najmlađi. Koji su aktivno učestvovali u pripremi predmeta i prodaji na štandovima. Najmlađe i ovoga puta očekuje zabava kroz koju će dati svoj doprinos ovoj akciji.

Brojni sponzori organizovali su nagradu igru koju je nevreme tokom prvog humanitarnog bazara prekinulo. Ova igra će biti nastavljena a broj sponzora je povećan. Jedini uslov je da učesnici pošalju sms poruku sadržine 808 na 3030.

Rudarska česma

I ovoga puta organizatori bazara ali i učesnici moraće da se strogo pridržavaju svih preventivnih mera u cilju borbe protiv epidemije korona virusa.

Na štandovima ce biti moguća kupovina suvenira, igračaka, knjiga, garderobe, cvetnih aranažmana, degustacija hrane. Na svakom štandu biće postavljena humanitarna kutija za Lanu Jovanović. Organizatori se nadaju da će povoljni vremenski uslovi omogućiti organizaciju ovakvih i sličnih dešavanja i tokom jeseni.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA