Humanitarni bazar “Za Laninu životnu bitku” u petak 14. avgusta ispred Rudarske česme

Humanitarni bazar pod nazivom “Za Laninu životnu bitku” biće održan u petak 14. avgusta od 18 časova na platou ispred Rudarske česme. Sva prikupljena sredstva namenjena su za lečenje Lane Jovanović. Na štandovima ce biti moguća kupovina suvenira, igračaka, knjiga, garderobe, cvetnih aranažmana, degustacija hrane, a pripremljen je i  poseban štand “Pomozi i osvoji” na kom će građani imati priliku da osvoje vredne nagrade.

Glavna lazarevačka ulica

Zbog epidemiološke situacije, poželjno je da svi posetioci bazara nose masku.

Lana boluje od spinalne misićne atrofije, bolesti koja napada mišiće i zbog koje se brzo gube osnovne životne funkcije, kao što su hodanje, varenje hrane, gutanje i disanje.

Glavna ulica u Lazarevcu

U humanitarnim akcijama do sada je prikupljeno oko 700 hiljada evra, a potrebno je da se ukupno sakupi 2,1 milion dolara, a troškovi hospitalizacije iznose dodatnih 300 hiljada dolara.

Lana je rođena 3. novembra 2019. godine, važno je istaći da je učinkovitost leka 100%, ukoliko se primi do prve godine života. Svi građani koji nisu u mogućnosti da učestvuju u humanitarnom bazaru, mogu pomoći tako što će poslati sms poruku sadržaja 808 na broj 30 30.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA