Put za Pavloviće u Bajevcu dobio asfalt

U sklopu Programa rehabilitacije za prvi deo godine, asfaltiran je put za Pavloviće u Mesnoj zajednici Bajevac. Ovo je poslednja deonica iz navedenog Programa a dužina puta koji je dobio asfalt je 500 metara. Radove je izvelo Preduzeće za puteve Valjevo, a vrednost radova je dva i po miliona dinara.

Bajevac

U Bajevcu se privodi kraju kompletna rekonstrukcija osnovne škole, a gorući problem meštana jeste vodosnabdevanje, pa se očekuje uskoro projekat za vodovodnu mrežu, kako bi počelo rešavanje ovog problema, izjavio je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković, koji je sa saradnicima obišao radove u ovoj mesnoj zajednici.

Asfaltiranje u Bajevcu

Program rehabilitacije opštine Lajkovac za prvu polovinu ove godine obuhvatio je asfaltiranje tri deonice. Nakon ulice Kralja Milutina u selu Lajkovac, puta za Miloševiće u Nepričavi, asfalt je dobio put za Pavloviće u Bajevcu. Deonica je duga 500 metara a vrednost radova koje je izvodilo Preduzeće za puteve Valjevo je 2,5 miliona dinara. Radove sa saradnicima je obišao predsednik lajkovačke opštine Andrija Živković.

Andrija Živković
Andrija Živković

Živković je napomenuo da se privodi kraju kompletna rekonstrukcija osnovne škole, a uskoro bi trebalo da otpočne rešavanje velikog problema meštana Bajevca i okolnih mesta – vodosnabdevanje.

Program rehabilitacije, koji je kasnio zbog epidemije koronavirusa je ovom deonicom uspešno završen i sve tri planirane deonice su dobile novi asfalt.

Put za Pavloviće

Odbornik iz Bajevca Dejan Ivković zahvalio se rukovodstvu opštine na završenim radovima i izrazio nadu da će Bajevac u predstojećem periodu imati još bolje uslove za život.

Dejan Ivković
Dejan Ivković

Na predlog meštana Bajevca u narednom periodu će biti urađeno dosta na poboljšanju infrastrukture, rekao je Živković i naglasio da se to obećanje odnosi i na ostale mesne zajednice u opštini Lajkovac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA