BeogradKulturaLazarevacVesti

Humanitarni koncert Vukašina Stefanovića

U biblioteci “Dimitrije Tucović” održan je humanitarni koncert za Mariju Komad, na kojem je nastupio klarinista Vukašin Stefanović, koji je i organizovao ovo humanitarno veče. Vukašin je prethodni koncert u Lazarevcu imao pre šest godina, a ovaj put u pratnji Antonele Grgin, na klaviru. Na programu su bila dela klasične muzike a sav prihod koji je prikupljen, doniran je za lečenje profesorke Marije Komad.

Humanitarni koncert Vukašina Stefanovića

Pored ljubavi koju neguje prema muzici, mladi student Muzičke akademije, Lazarevčanin Vukašin Stefanović, jako je human a u želji da svojim sugrađanima pruži divno muzičko veče i ujedno pomogne, organizovao je humanitrano veče za profesorku Mariju Komad.

Humanitarni koncert Vukašina Stefanovića

Vukašin je svoj poslednji koncert u Lazarevcu imao pre šest godina, kada je diplomirao u srednjoj muzičkoj školi. Nakon toga, studirao je u Ukrajini i Francuskoj, da bi se posle vratio u Beograd i svoje školovanje nastavio na Muzičkoj akademiji.

Svoje umeće u sviranju klarineta, predstavio je delima klasične muzike a podrška mu je bila Antonela Grgin, koja ga je pratila na klaviru.

Ovaj put koncert je organizovan u humanitarne svrhe. Sve je bilo na dobrovoljnoj osnovi a sav prihod koji je prikupljen doniran je u svrhu lečenja Marije Komad. I ovaj put mladom Vukašinu podršku je pružila Muzička škola „Marko Tajčević“ i brojni privrednici iz Lazarevca. Već sledeće godine, Vukašin Stefanović planira da svoje sugrađane obraduje još jednim koncertom.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA